CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: info@slatedesign.ro

 

Ardezie ultrasubțire în bucătărie

Ardezie ultrasubțire în bucătărie

Bucătăria este simbolul puterii de coeziune a familiei. În decursul timpului, interpretarea locului real al focului a trecut prin multe modificări, bucătăria s-a transformat complet și în exterior, pe lângă funcția sa totuși și-a păstrat și importanța. Spațiul destinat gătirii, servirii meselor din cămine are un rol complex și central. Bucătăria este un teritoriu magic, unde se întâmplă mult mai mult decât simpla preparare a hrănii.

Cu trecerea timpului, locul destinat servirii mesei în familie s-a schimbat în mod semnificativ în privința dotărilor, materialelor utilizate, planificării formelor, dar importanța centrală a bucătăriei nu a pierdut nimic din valoarea pe care o avea. Bucătăria amenajată în mod pretențios și în ziua de azi este o garanție a unei vieți ordonate, a liniștii și a păcii interioare.

Plăcile de ardezie ultrasubțiri Slate Design, cu un domeniu de utilizare deosebit de larg, au pătruns și în această încăpere. Placa de furnir de piatră, care poartă justificat atributul de placă de piatră inovativă, este de o grosime de doar 2 mm, 100% din suprafaţa sa este ardezie naturală, în timp ce suprafaţa sa de suport este răşină sintetică ranforsată cu fibră de sticlă. Este disponibil în 34 de structuri naturale diferite de ardezie, micaşist, gresie şi calcar, în dimensiuni standard de 1220×610 mm ale plăcilor.

Datorită suprafeţei de suport stabile, subţiri cu furnirul de piatră Slate Design putem placa chiar şi suprafeţe arcuite. Plăcile de furnir de piatră LiteStone Slate Design, potrivite pentru placarea pereţilor atât a încăperilor din interior şi exterior cât şi a încăperilor umede, fac faţă şi în spaţiul bucătăriei. Datorită grosimii și a greutății sale neînsemnate, în decursul renovării se poate aplica chiar şi direct pe faianţa veche, dar de asemenea din acestea se pot realiza fronturi complete ale mobilierului de bucătărie! Placa de furnir de piatră Slate Design cu o greutate de doar 1,5-1,8 kg/mp, în decursul inovării din industria tâmplăriei a fost laminată cu presă termică pe plăci aglomerate, şi a primit şi protecţie corespunzătoare a suprafeţei.



SOLICITAȚI PALETAR DE CULORI GRATUIT!

Indicați 3 structuri simpatice, din care Vă vom trimite gratuit câte 1 buc. placă model de dimensiunea A/5! Paletarul de culori poate fi vizualizat în punctul din meniu PRODUSE .

Ce tip de produse vă interesează?

LiteStone – furnir de piatră ultrasubțireTranslucent - furnir de piatră translucid

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Gresie

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Calcar

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Gresie

Rainforest BrownRainforest Green

Prin prezenta sunt de acord ca datele mele furnizate mai sus să fie prelucrate în conformitate cu prevederile GDPR de către societatea Slate Design Kft., operatorul site-ului slatedesign.hu.

CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: 
info@slatedesign.ro

BULETIN INFORMATIV