CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: info@slatedesign.ro

 

Sclipire de cupru pe fațadă

Krúdy Lakópark - placării cu piatră a fațadelor

Sclipire de cupru pe fațadă

În zona verde din centrul orașului Szombathely se află Parcul Rezidențial Krúdy, care este modern și totodată practic. Pe fațada casei scărilor a complexului de locuințe cu 39 de apartamente, construit în etapa I, constructorul a visat o placare elegantă, totodată, datorită suprafeței mari, a fost importantă și rentabilitatea. Soluția a fost oferită de plăcile de micașist utrasubțiri LiteStone cu structură Copper New, care cu strălucirea lor de cupru impresionează în mod deosebit mediul înconjurător.

Așezarea plăcilor de furnir de piatră de micașist, cu o grosime de aprox. 2 mm, și o greutate de doar 1,5-1,7 kg/mp, s-a realizat în timp destul de scurt – față de soluțiile cu plăci de piatră tradiționale, groase, montate. Plăcile de 122×61 cm au fost fixate pe fațada termoizolată, cu adeziv epoxy cu două componente Mapei Keralastic-T.

Suprafața plăcilor de furnir de piatră LiteStone ale Slate Design a fost tratată cu soluții de impregnare Slate Design Nano Effect, care rezistă atât apei ct și impurităților uleioase/unsuroase. Această procedură protejează suprafețele de piatră și de impuritățile tehnologice date de construcție, și ulterior face ca plăcile fațadei să se curețe singure. Prin utilizarea plăcilor de furnir de piatră ultrasubțiri LiteStone, fațada clădirii a obținut o placare elegantă cu piatră lipită, în mod rentabil și în timp destul de scurt față de alte soluții tradiționale, cu plăci de piatră groase, montate.SOLICITAȚI PALETAR DE CULORI GRATUIT!

Indicați 3 structuri simpatice, din care Vă vom trimite gratuit câte 1 buc. placă model de dimensiunea A/5! Paletarul de culori poate fi vizualizat în punctul din meniu PRODUSE .

Ce tip de produse vă interesează?

LiteStone – furnir de piatră ultrasubțireTranslucent - furnir de piatră translucid

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Gresie

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Calcar

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Gresie

Rainforest BrownRainforest Green

Prin prezenta sunt de acord ca datele mele furnizate mai sus să fie prelucrate în conformitate cu prevederile GDPR de către societatea Slate Design Kft., operatorul site-ului slatedesign.hu.

CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: 
info@slatedesign.ro

BULETIN INFORMATIV