CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: info@slatedesign.ro

 

Materiale auxiliare

Adezivi

Pentru lipirea plăcilor de furnir de piatră Slate Design se pot utiliza mai multe tipuri de materiale, în funcție de suprafața pe care vor fi lipite, de modul utilizării, respectiv de faptul că dorim să folosim plăcile de exemplu în exterior sau în interior. Mai multe soluții pot fi adecvate, de la adezivul cu cartuș, ușor de folosit, până la adezivul de contact, profesionist.

SDA MS Adhesive Sealant

Adeziv pe bază de polimer MS, care se leagă sub efectul umezelii din aer. Aderă bine și pe suprafețe ușor umede. Se poate utiliza și pentru etanșarea rosturilor. Rezistent la intemperii, se poate utiliza atât în exterior cât și în interior. Ușor prelucrabil, prin utilizarea sa se poate obține o legătură rapidă și o rezistență inițială mare.

 • Rezistența la temperatură: între -40℃ și +80℃
 • Prezentarea produsului: 310 ml/cartus
 • Utilizare: LiteStone, EcoStone
Ceresit K-188-E ragasztó
Ceresit K-188 E

Adeziv fără solvenți, cu dispersie apoasă, cu rezistență deosebit de mare. Utilizat ca și adeziv de contact se poate obține rezistență extra de lipire, aderare remarcabilă. Este recomandat a se utiliza exclusiv în interior.

 • Rezistența la temperatură: până la +50℃
 • Prezentarea produsului: În găleți de plastic de 2, 5, 13, 30 kg
 • Utilizare: LiteStone
Zettex X-30
Zettex X-30

Spray cu adeziv de contact transparent, de bună calitate, cu mare rezistență la temperatură, care a dat rezultate bune la lipirea în exterior și în interior a plăcilor de furnir de piatră Translucent. Utilizare simplă, uscare rapidă, utilizare amplă.

 • Prezentarea produsului: Spray de 500 ml și canistră de 17 l
 • Utilizare: Translucent
Ceresit K 1720
Ceresit K 1720

Adeziv fără solvenți, cu dispersie apoasă, translucidă, cu rezistență deosebit de mare. Utilizat ca și adeziv de contact se poate obține rezistență extra de lipire, aderare remarcabilă. Este recomandat a se utiliza exclusiv în interior.

 • Rezistența la temperatură: Până la 70℃
 • Prezentarea produsului: 1 kg și 5 kg
 • Utilizare: Translucent

Chituri de rosturi

SDA Marble Silicone
SDA Marble Silicone

Chit de etanșare a rosturilor cu o singură componentă, pe bază de cauciuc siliconic, care se leagă sub efectul umidității din aer. Se poate utiliza și în mediu umed, respectiv pe suprafețele de sub apă. Se prelucrează și se nivelează în mod remarcabil. Are efect fungicid. Este disponibil în 38 de culori, atât culori mate cât și lucioase. Garantat nu se decolorează. Este foarte rezistent la uzură și zgârieturi.

 • Rezistența la temperatură: între -40℃ și +150℃
 • Prezentarea produsului: 310 ml/cartus
 • Utilizare: LiteStone, EcoStone

Soluții de tratare a suprafețelor

Pentru plăcile de ardezie ultrasubțiri Slate Design comercializăm intensificatoare de culoare, lacuri pentru piatră, soluții de impregnare cu diverse intensități, care oferă protecție corespunzătoare a suprafețelor. Utilizarea anumitor soluții de tratare a suprafețelor poate modifica în mai mică sau mai mare măsură aspectul suprafeței pietrei naturale, din acest motiv, înainte de utilizare, este indicat să efectuați neapărat o testare.

SDA Stone Impregnation
SDA Stone Impregnation

Soluție de impregnare utilizabilă atât în exterior cât și în interior, care pătrunde adânc în structura pietrei, oferind astfel protecție împotriva apei și a impurităților mai ușoare. Eficient și durabil. Utilizarea sa poate produce modificarea nuanței culorii. Este recomandată efectuarea testării prealabile.

 • Prezentarea produsului: 250 ml, 1 l, 5 l
SDA Stain Repellent
SDA Stain Repellent Nano Effect

Soluție de impregnare cu nanotehnologie, utilizabilă atât în exterior cât și în interior, care pătrunde adânc în structura pietrei, unde își exercită foarte repede efectul de protecție. Oferă protecție nu doar împotriva apei ci și împotriva impurităților uleioase/unsuroase. Are un efect hidrofug pronunțat. Piatra își păstrează capacitatea de a respira, deoarece nu formează peliculă pe suprafață. Utilizarea sa poate produce modificarea ușoară a nuanței culorii. Este recomandată efectuarea testării prealabile.

 • Prezentarea produsului: 250 ml, 1 l, 5 l
SDA Colour Intensifier
SDA Colour Intensifier

Soluție de impregnare, care accentuează culoarea naturală a pietrei, fără a spori strălucirea. Pătrunde adânc în structura pietrei, nu formează peliculă pe suprafața de piatră. Are efect hidrofug și oleofug. Este durabil și rezistent la intemperii. Poate fi utilizat atât în exterior cât și în interior.

 • Prezentarea produsului: 250 ml, 1 l
SDA Darkener Super
SDA Darkener Super

Soluție de impregnare, care totodată accentuează culoarea suprafeței de piatră șlefuite sau lustruite, păstrând strălucirea celei din urmă. Nu formează peliculă, suprafața tratată poate ”să respire”. Are efect hidrofug și de respingere a impurităților. Este deosebit de rezistent la intemperii, din acest motiv poate fi utilizat atât în exterior cât și în interior.

 • Prezentarea produsului: 250 ml, 1 l
SDA Stone Sealer
SDA Stone Sealer Mat/Satin finish

Soluție de sigilare a pietrei de calitate remarcabilă, care conține rășină acrilică. Rezistă la intemperii și nu se decolorează. Suprafețele tratate obțin o accentuare a nuanței culorii și pot fi curățate mai ușor. Disponibil în variantă mată sau cu nuanță de satin.

 • Prezentarea produsului: 1 l
SDA Slate Oil
SDA Slate Oil

Ulei de ardezie destinat în mod expres ardeziei naturale, care accentuează culoarea naturală a pietrei, scoate în evidență modelul acesteia. Lichid de îngrijire cu efect hidrofug. Potrivit pentru înnoirea culorii și luciului suprafețelor noi, respectiv vechi. Se poate utiliza exclusiv în interior.

 • Prezentarea produsului: 250 ml, 1 l, 5 l

Soluții de curățare

Cei mai mari inamici ai plăcilor de piatră naturală pot fi, pe lângă impuritățile uleioase/grase, și diferitele soluții de curățare puternic acide sau chiar alcaline. Se recomandă în mod expres evitarea utilizării acestora! În locul acestora, pentru produsele noastre vă oferim soluții de curățare cu pH neutru, care nu dăunează suprafeței de ardezie.

SDA Stone Cleaner
Stone Cleaner

Concentrat cu solvenți, fără acizi. Soluție de curățare potrivită îndepărtării temeinice și rapide a impurităților date de construcții (pete de ciment, ceară, funingine, mortar, vopsea de plastic), precum și a petelor de ulei, ceară și grăsime. Se poate utiliza cu o mare eficacitate pe suprafețe naturale și artificiale (de ex. marmură, travertin, ardezie, granit, argilă, cotto, faianță, beton crud necurățat etc.) Poate fi utilizat atât în exterior cât și în interior.

 • Prezentarea produsului: 1 l, 5 l
SDA Crystal Clean
Crystal Clean

Concentrat de soluție de curățat cu conținut de alcool, cu PH neutru. Se uscă rapid, fără a lăsa dungi. În primul rând este destinat îndepărtării simple a impurităților mai ușoare de pe suprafețele pietrelor naturale și artificiale, de pe clincher și ceramică. Poate fi utilizat atât în exterior cât și în interior.

 • Prezentarea produsului: 500 ml, 1 l, 5 l

SOLICITAȚI PALETAR DE CULORI GRATUIT!

Indicați 3 structuri simpatice, din care Vă vom trimite gratuit câte 1 buc. placă model de dimensiunea A/5! Paletarul de culori poate fi vizualizat în punctul din meniu PRODUSE .

Ce tip de produse vă interesează?

LiteStone – furnir de piatră ultrasubțireTranslucent - furnir de piatră translucid

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Gresie

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Calcar

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Gresie

Rainforest BrownRainforest Green

Prin prezenta sunt de acord ca datele mele furnizate mai sus să fie prelucrate în conformitate cu prevederile GDPR de către societatea Slate Design Kft., operatorul site-ului slatedesign.hu.

CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: 
info@slatedesign.ro

BULETIN INFORMATIV