CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: info@slatedesign.ro

 

Despre noi

Începând din 2013, societatea noastră este reprezentanța oficială a producătorului plăcilor de furnir de piatră ultrasubțiri Slate Design.
Produsele noastre inovative au o importanță deosebită în construcția și renovarea numeroaselor fațade, case, magazine, birouri, hoteluri și centre wellness. Din stocul nostru de marfă, care se înnoiește continuu, putem onora comenzi chiar și în termen de 2-3 zile. Oferind asistență de specialitate pentru montarea plăcilor de furnir de piatră Slate Design, valorificăm soluții tehnice complete și oferim materialele necesare acestora.

Prin intermediul partenerilor noștri, produsele noastre au ajuns deja în numeroase țări, ca de exemplu: Ungaria, România, Slovacia, Croația, Austria, Elveția, Irlanda și SUA.

La punctul nostru de lucru nou, de 3300 m2 – realizat din resurse proprii, în 2017 – dispunem de un depozit interior și unul exterior, de birouri și de o hală de prelucrare a pietrei. Producția și dezvoltarea de produse au loc, din 2004, în unitatea producătoare din India.

În prezent, lucrează peste 200 de persoane la fabricarea furnirurilor de piatră Slate Design și există un stoc permanent de 50 000 m2.

Numărul angajaților noștri din Ungaria este de 10 persoane. Suntem un loc de muncă familiar și fără stres, NE FACE PLĂCERE SĂ LUCRĂM AICI ȘI SPERĂM CĂ PENTRU CUMPĂRĂTORII ȘI PARTENERII NOȘTRI ESTE O PLĂCERE SĂ ÎNCHEIE AFACERI CU NOI!

Colegii noștri

Zoltán Ajlik

Director financiar

Gergő Bánki

Gestionar comercial

SOLICITAȚI PALETAR DE CULORI GRATUIT!

Indicați 3 structuri simpatice, din care Vă vom trimite gratuit câte 1 buc. placă model de dimensiunea A/5! Paletarul de culori poate fi vizualizat în punctul din meniu PRODUSE .

Ce tip de produse vă interesează?

LiteStone – furnir de piatră ultrasubțireTranslucent - furnir de piatră translucid

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Gresie

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Calcar

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Gresie

Rainforest BrownRainforest Green

Prin prezenta sunt de acord ca datele mele furnizate mai sus să fie prelucrate în conformitate cu prevederile GDPR de către societatea Slate Design Kft., operatorul site-ului slatedesign.hu.

CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: 
info@slatedesign.ro

BULETIN INFORMATIV