CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: info@slatedesign.ro

 

Parcul Avalon

Parcul Avalon predat la Miskolc-Tapolca în primăvara anului 2016 este un parc turistic, de aventuri și de distracții unic și în Europa. În complexul realizat în inima parcului național Bükk a fost amplasat Parcul de joacă Maya de 2500 mp, HELL Kart & Event Center unde funcționează karturi electrice, o grădină de vară de înaltă calitate, un restaurant Ristorante unde se etalează gusturi italienești, și o sală de conferințe dotată cu tehnică modernă. Casele finlandeze exclusive din bușteni Honka, precum și Avalon Resort & Spa oferă posibilități de odihnă fantastice celor care doresc să se relaxeze.

Casele din bușteni clasice, deosebit de populare acum, ne prezintă un exemplu elocvent al posibilității de a transforma cu note moderne stilul provincial într-unul mai incitant. În casele din bușteni au fost utilizate plăcile de furnir de piatră Slate Design la diferite fronturi de mobilier, pupitre, de asemenea în clădirea centrală a hotelului, în cele mai multe cazuri prin laminarea plăcilor de ardezie ultrasubțire Black LiteStone pe plăci aglomerate. Dar furnir de piatră Black ornează și pupitrul de recepție al porții centrale și al sălii de conferințe, de asemenea și pupitrele anumitor toalete, protejate cu un tratament al suprafeței special, cu lac de piatră acrilic. Aspectul impozant al mobilierului este dat și de faptul că finisajul muchiilor este realizat din materialul propriu al furnirului de piatră. Armonia materialelor naturale revarsă acea pace, pe care și-o doresc oaspeții Parcului Avalon în decursul șederii lor acolo.

Placaj de furnir de piatră utilizat: LiteStone

Suprafață: Black micașist

Dimensiune placă: 1220×610 mm

Materiale auxiliare: Ceresit K-188 E | SDA MS Adhesive Sealant

SOLICITAȚI PALETAR DE CULORI GRATUIT!

Indicați 3 structuri simpatice, din care Vă vom trimite gratuit câte 1 buc. placă model de dimensiunea A/5! Paletarul de culori poate fi vizualizat în punctul din meniu PRODUSE .

Ce tip de produse vă interesează?

LiteStone – furnir de piatră ultrasubțireTranslucent - furnir de piatră translucid

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Gresie

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Calcar

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Gresie

Rainforest BrownRainforest Green

Prin prezenta sunt de acord ca datele mele furnizate mai sus să fie prelucrate în conformitate cu prevederile GDPR de către societatea Slate Design Kft., operatorul site-ului slatedesign.hu.

CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: 
info@slatedesign.ro

BULETIN INFORMATIV