CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: info@slatedesign.ro

 

Nymphae Aquapark, Oradea

În complexul de agrement Nymphaea predat în vara anului 2016, chiar și 1500 de oaspeți se pot bucura deodată de răsfățul oferit de cele 7 bazine exterioare și cele 13 bazine interioare. Pe lângă toate acestea, în cele 6 clădiri a fost amplasat jacuzzi, bazin cu apă termală acoperit și în aer liber, saună, 13 tobogane, zonă cu aromaterapie și terapie cu lumină, precum și o baie turcească.

În decursul investiției grandioase un punct de vedere important a fost utilizarea unor plăci care pe de o parte să corespundă provocărilor unui complex cu apă, printre altele construirii cu cupolă a băii turcești, pe de altă parte să se potrivească și cu stilurile diferite – dorind bineînțeles să realizeze toate acestea în mod rentabil, datorită suprafețelor mari.

Astfel au descoperit plăcile de furnir de piatră ultrasubțire Slate Design. Plăcile cu suprafață de ardezie ultrasubțire, cu caracteristici speciale, au fost folosite în mai multe locuri din ansamblul de clădiri din Oradea, aflat în execuția generală a societății Kész Építő és Szerelő Zrt.

La construirea băii turcești, inspirată de baia Rudas, în decursul placării cupolei și a altor suprafețe curbate scopul a fost atingerea în mod sigur a efectului de calcar. Aici au folosit plăci de ardezie ultrasubțire de doar 2-3 mm, cu structură Tan.

”În decursul realizării Complexului Wellness Termal Nymphaea din Oradea a apărut necesitatea de a se realiza un bazin cu apă termală care să redea în mod autentic atmosfera unor băi turcești. Aplicarea plăcilor de furnir de piatră comercializate de către Slate Design Kft. a fost alegerea ideală pentru realizarea galeriei arcuite și a cupolei de deasupra zonei cu bazine reprezentate în proiectele 3D. Cu plăcile aplicate s-au putut urmări în ambele direcții suprafețele arcuite, și am reușit să realizăm nu doar o distribuire estetică a plăcilor, ci am reușit și să creăm, cu o bună rentabilitate, efectul unor băi turcești veritabile” – a spus la finalizarea lucrărilor Szalay Zsolt, inginerul șef de design interior al societății KÉSZ Zrt.

Pe balustradele arcuite ale părții centrale cu înălțime interioară monumentală, care găzduiește toboganele, s-a folosit nuanța Copper New a familiei de produse LiteStone, care spre deosebire de baia turcească au fost aplicate îmbinate strâns. Merită observate și marginile inferioare înguste ale balustradelor arcuite, unde același material continuă pe toată lungimea datorită execuției profesioniste!

Una din suprafețele cele mai spectaculoase poate fi văzută în sala Relax, unde a fost montată textura Indian Autumn a familiei de produse Translucent, care datorită iluminării de fundal reglate în mod exact a devenit o pată de culoare proaspătă a complexului. Aici alături de dimensiunea normală a panoului au fost folosite și plăci de furnir de piatră translucide de dimensiuni extrem de mari, adică de 2440×1220 mm.

Placaj de furnir de piatră utilizat: LiteStone, Translucent

Dimensiune placă: 1220×610 mm, 2440×1220 mm

Materiale auxiliare: Ceresit K-188 E | SDA MS Adhesive Sealant

SOLICITAȚI PALETAR DE CULORI GRATUIT!

Indicați 3 structuri simpatice, din care Vă vom trimite gratuit câte 1 buc. placă model de dimensiunea A/5! Paletarul de culori poate fi vizualizat în punctul din meniu PRODUSE .

Ce tip de produse vă interesează?

LiteStone – furnir de piatră ultrasubțireTranslucent - furnir de piatră translucid

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Gresie

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Calcar

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Gresie

Rainforest BrownRainforest Green

Prin prezenta sunt de acord ca datele mele furnizate mai sus să fie prelucrate în conformitate cu prevederile GDPR de către societatea Slate Design Kft., operatorul site-ului slatedesign.hu.

CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: 
info@slatedesign.ro

BULETIN INFORMATIV