CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: info@slatedesign.ro

 

Furnir de piatră, ca element decorativ al faţadei

Placare fațadă casă familială - placării cu piatră a fațadelor

Furnir de piatră, ca element decorativ al faţadei

O tendință recentă este aceea că, la o parte semnificativă a caselor nou construite, apare în mai mică sau mai mare măsură vreun placaj de piatră. Aplicarea pe faţadă a plăcilor de piatră naturală tradiţională, cu o grosime de câţiva cm necesită o pregătire prealabilă atentă. Costul dat de faptul că pentru fixarea în siguranţă a plăcii de piatră cu greutate mare este indispensabilă zidăria intermediară, punerea în consolă, de cele mai multe ori ridică mult preţul execuţiei.

Plăcile de furnir de piatră ultrasubţiri Slate Design, care dispun de calificare ÉMI, şi care au un strat de suport din rășină sintetică cu ranforsare cu fibră de sticlă sunt perfect potrivite pentru placarea faţadelor caselor familiale. Greutatea plăcilor subţiri de doar 2 mm aprox. este de doar 1,5-1,8 kg/mp.

Drept urmare, utilizând un adeziv corespunzător, putem placa cu uşurinţă suprafaţa faţadei izolată şi pe care s-a aplicat plasă, evitând astfel materialele şi munca necesare la punerea în consolă. Aşa s-a întâmplat şi în cazul casei familiale din Szombathely din fotografie, unde s-a folosit ca element decorativ al faţadei structura Black, foarte populară a micaşistului Slate Design din familia de produse LiteStone. Precum şi în cazul altor proiecte din exterior, astfel şi aici s-a utilizat adezivul de răşină sintetică Mapei Keralastic-T cu două componente şi cu o capacitate portantă sporită, iar protecţia suprafeţei de ardezie este asigurată de soluţia de impregnare Slate Design Stain Repellent Nano Effect.

Etichete:
,


SOLICITAȚI PALETAR DE CULORI GRATUIT!

Indicați 3 structuri simpatice, din care Vă vom trimite gratuit câte 1 buc. placă model de dimensiunea A/5! Paletarul de culori poate fi vizualizat în punctul din meniu PRODUSE .

Ce tip de produse vă interesează?

LiteStone – furnir de piatră ultrasubțireTranslucent - furnir de piatră translucid

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Gresie

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Calcar

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Ardezie

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Micașist

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Gresie

Rainforest BrownRainforest Green

Prin prezenta sunt de acord ca datele mele furnizate mai sus să fie prelucrate în conformitate cu prevederile GDPR de către societatea Slate Design Kft., operatorul site-ului slatedesign.hu.

CONTACT

Holy Art Works Srl.

Sală de prezentare: Str. Principală, Nr: 446/B, Ungheni, Jud. MS, RO-547605

Telefon:
+40 749 981 081 – László Gábor
+40 758 050 300 – Borcsa Csaba

E-mail: 
info@slatedesign.ro

BULETIN INFORMATIV